Christos Knieper

I.K. NU Programma voor zelfstandigen & ondernemers

I.K. NU Programma zelfstandigen & ondernemers

INNERLIJKE KRACHT NU VOOR ONDERNEMERS EN ZELFSTANDIGEN

Ondernemen kan hard zijn en eenzaam aanvoelen. Ondertussen wil je graag groeien. Maar hoe doe je dat? Groeien als persoon terwijl je omzet moet draaien, klanten vinden en zorgen dat de rekeningen op het einde van de maand betaald worden. Het is niet makkelijk om een zaak uit te bouwen zonder jezelf uit het oog te verliezen. Toch is dat belangrijk.

Het goede nieuws is dat je dat niet alleen moet doen. Samen sta je sterker en we kunnen allemaal van elkaar leren. Ik ga je niet leren hoe je meer omzet draait, een betere verkoper wordt of effici├źntere skills ontwikkelt. Ik help je wel bij jezelf te blijven, je hartsdoelen ontdekken en volgen, leven en werken vanuit een meditatieve levenswijze zodat je leert te allen tijde kalm te reageren, door te zetten, flexibel te zijn, dingen langzaam aan te pakken, de focus te houden op wat echt belangrijk is en op een zachtmoedige manier met jezelf en anderen om te gaan.

Het I.K. NU programma voor zelfstandigen en ondernemers kan op 2 manieren gevolgd worden: als een individueel traject of in een klein groepje van gelijkgezinden waarbij we feedback aan elkaar kunnen geven en van elkaar kunnen leren.

Het gaat in beide gevallen over 5 wekelijkse samenkomsten, waarbij we tijdens de 1e samenkomst: kennismaken en peilen waar nood aan is. Vanaf 2e samenkomst gaan we oplossingen/inzichten aanreiken, terugkoppelen van de week naar elkaar, en geef ik “huiswerk” mee voor de volgende week.