Christos Knieper

Psychic Consults

Psychic Consults

Ik heb al van in mijn kindertijd gemerkt dat ik inzichten en boodschappen doorkrijg. Ik kan mensen hun energie lezen en hen goed “aanvoelen”. Als ik praat of chat met mensen komen er “gedachten” op zetten. Wanneer ik die doorgeef aan de betrokkene, blijken ze altijd een betekenis te hebben. Ik vertrouw op deze heldervoelendheid om mensen te helpen tot diepere inzichten te komen.

Je kan bij mij terecht voor een (offline of online) psychic consult. Dat is een consult waarin ik jouw energie lees. De rode draad in jouw leven wordt uitgelicht, dingen waar je tegen aan loopt en talenten laat ik je zien. We gaan kijken naar jou en jouw behoeften in het leven op dit moment.

Op deze manier word je op een objectieve manier geschetst en gespiegeld, waardoor je anders naar de dingen kan kijken. Dit zorgt voor verheldering. Hierdoor kun je makkelijker keuzes maken. Ook begrijp je waarom je bent zoals je bent en ben je een stap dichterbij jouw zelfacceptatie. Zelfacceptatie brengt je weer dichter bij zelfliefde.

Het doel van deze consults is om rode draden in iemands leven naar boven te halen. Op deze manier biedt het je inzichten in je verleden en het heden, waardoor je handvatten verkrijgt voor de toekomst. De toekomst ligt nooit vast, we hebben vrije wil en er is altijd een keuze om een bepaald pad op te gaan of niet.